Blogg

3. apr, 2020

Djungelboken är ute nu på Amazon.com som en e-bok.Glad påsk.https://www.amazon.com/s?k=djungelboken%2Cpia+lebsund&ref=nb_sb_noss

2. apr, 2020

 https://simplesignup.se/event/166511

https://www.amazon.com/s?k=pia+lebsund&rh=p_72%3A2661618011&dc&qid=1585384434&rnid=2661617011&ref=sr_nr_p_72_1

https://simplesignup.se/event/166559
Ledsen men eventet om Väsen blir den5:e april kl 17 istället.Max 50. 6:e april är jag själv upptagen.Anm'äl er senast 4 april på länken.Sorry this event atbout Väsen will be instead onSunday april 5 at 5 pm.EFT Stockholm tilm to 6 pm. Please apply before April 4.Only 50 tickets for free. I am busy April 6 so no event then!..Anmäl dig på länken här https://simplesignup.se/event/166511och det är gratis. Jag ska se om det går att ha detta på min faceboksida om böcker.https://www.facebook.com/BooksPiaLEbsund/?epa=SEARCH_BOX

Böcker www.piaalife.se

Anmäl dig på länken här https://simplesignup.se/private_event/166339/0492b27993 och det är gratis. Jag ska se om det går att ha detta på min faceboksida om böcker.https://www.facebook.com/BooksPiaLEbsund/?epa=SEARCH_BOX

27. mar, 2020

Medan jag formaterar och fixar så funderar jag att trycka några av mina illustrationer ,kanske.också som Gilcée.Är det några som är intresserade av att köpa? Jag kommer ha en launching med mina illustrationer tillsammans med böckerna både på engelska och svenska.Jag vet inte när pga av corona,men planerar detta. så tex Näcken,kvarngubbe, Bäckahästen, tomte, Olika skogsrån, andra rån, trädväsen,älvor,fe, mara,varulv,lyktgubbbe mfl illustrationer att ha som en tavla på väggen? Jag kollar just nu hur jag ska trycka upp och pris m m. Återkom gärna till mig info@piaalife.se .Jag har haft 25 konstutställningar med Benjamin och vi gör sagor.Vi har gjort 8 sagor och illusterat dom. Jag har också haft en fineart utställning i Miami och är omnämnd i People. Jag har också art therapy licenser.All text and picures are copyrighted by Pia Lebsund. All rights reserved.

26. mar, 2020

https://www.amazon.com/s?k=v%C3%A4sen.pia+lebsund&crid=1TBFRPO0V2CKF&sprefix=v%C3%A4sen%2Caps%2C244&ref=nb_sb_ss_i_1_5JAG HAR GJORT OM DEN SVENSKA VERSIONEN .NU UPPLAGA 3 DÅ JAG HAR SUBTITEL PÅ DEN ENGELSKA SÅ HAR JAG DET PÅ DEN SVENSKA VERSIONEN OCKSÅ OCH PASSADE PÅ ATT ÄNDRA SÅ BILDER KOM MER SNYGGT I ORDNIG OCH ANNAN FORMATTERING.HÅLL TILLGODO.UTE INOM 72 TIMMAR.PNG TUMBNAIL MEN NI FATTAR...

26. mar, 2020

Jag håller med författarna från Mitt i Söderort Liljeholmen 24 mars.Johanna Schreiber och Lisa Förare Winbladh tipsar vad du kan göra för samhället i coronakrisen för kulturarbetare.Så köp hem e-böcker eller om du har väldigt ont om pengar låna hem e-böcker från bibliotek. Hyr hem film.

Man tänker på att bakom varje bok så sitter vi författare och ägnar timmar åt att skriva och nå ut med kunskap.

"Jag illustrerar också så jag bidrar med både ord och bild." Jag har nu 36 böcker på Amazon.com både på svenska och engelska. Dessutom finns jag hos Adlibris, Bokus,CD on.Add books och på ca 50 bibliotek och skolbibiliotek i Sverige och tom på Åland. Visa att du uppskattar min gärning. Det går inte att leva på luft för mig heller. På gång är papperböckerna på svenska Väsen och Natural Beings på engelska som krävt mycket extra jobb.

"Det har desssutom kostat mig extra pengar att översätta boken till engleska. Det har det också gjort med den tunga boken Varför händer det mig? En stulen barndom när jag översatte den till Why me a stolen childhood."

Jag är föregångare till Module 1,2,3 och har tre internationella kurser Learning more skills in autism på tre nivåer. Professionell, föräldranivå och för nybörjare. Jag har påbörjat forskning på Lärarhögskolan och är internationellt licenserad inom flera komplementära behandlingsmetoder så därför är mina kurser licenserade internationellt av CTAA. Jag licenserar också ut mina kurser till dig som uppfyller mina kriterier och svarar på frågor genom Piaalife Academy.

  
 
 •  
  Pia Lebsund Min son Benjamin som är 35 år berättar sagor för mig när vi skypar och vi båda illustrerar. Vi har gjort åtta sagor. Jag har precis omarbetat Snövit och Askungen som jag har i mitt eget förlag och den släpptes från Vulkan nyligen. Den finns också ute nu som andra bilaga på Amazon.com men är också släppt hos Elib så jag hoppas Adlibris, Bokus m fl tar in boken. Papperboken är på väg till Amazon Tyskland för en första provkopia.Det tar längre nu under Corona tider att få det tillbaka så jag får vänta ett tag nu.

  Benjamin har autism och har inte fått lära sig läsa eller skriva i skolan och jag har skrivit om detta tidigare. Vi fick kämpa med att hitta ett kommunikationssätt i hans måleri och keramik. Det finns beskrivet i Benjamins konst-såhär gick det till att skapa.

  Benjamin och jag har haft 25 konstutställningar där vi pratat om b l a autism, Agenda 22 och mänskliga rättigheter. Detta har vi gjort utan sponsring. Det kostar att ställa ut och tillverka konst.

  Jag blev sparkad från mitt fasta jobb på skolförvaltningen år 1996 för att jag ville värna om barn och ungdomars rättigheter till ett bättre liv och fritidsaktiviteter. Sedan dess har jag harvat med free lance jobb av olika slag. Jag är ensamstående mamma och är andra generationare till överlevande från koncentrationsläger.

  Det är många som njutit av våra konstutställningar och andra framträdanden och det är vi glada för.Men vi skulle också uppskatta att ni visar detta genom att köpa mer av våra tjänster, böcker,kontverk,coachning m m. Ha det bra.Kram Pia och Benjamin Lebsund.