21. dec, 2019

Väsen kommer ,content deal 23:e december ca kl 17 på Amazon 10 kr. Senare på Adlibris

 

1
December 23, 2019 at 8:00 AM (PST) 32h $0.99 91%
2
December 24, 2019 at 4:00 PM (PST) 32h $1.99 81%
...

 
 • Pia Lebsund Så nu har du chansen Julia att läsa boken för 10 kr och jag tar gärna mot positiva recensioner.som det ser ut nu så kommer också boken ut på Adlibris men för ett annat pris. Om du köper den på Amazon så kan du gratis ladda ned kindle app på din dator, Visa mer
   
 • Pia Lebsund A reminder my dear friends and all of you that are interested!Content deal starts December 23 at 08.00 am ,0.99 USD.
   
 • Jag beskriver olika väsen från Doreen Virtues fairylogist och realm reader kurser och drar jämförelser med svenska folktrobrättelser samt jämför hur olika levnadsbeskrivningar påverkat spridningen.Jag tittar också på ursrunglig källa i den gamla bibeln med hebreisk text.Jag har också illustrerat och fotograferat alla bilder i boken.Det finns både liknelser och skillnader mellan tex de keltiska och svenska väsen. Lillith från bibeln har stora liknelser med maran.
   
 • Jag har gjort åtta sagor med Benjamin. Björnbröder var den sista versionen som är anpassat efter Benjamins förståelse och Autism. Vi båda illustrerar. Vi har gjort en saga om Monster som är inspirerad av vår Snövit och Askungen. De lever i Snölandet. Jag ser nu att det finns en koppling till det som jag beskriver här. Sagorna kommer ursprungligen från olika muntliga berättelser och har omvandlats till populära sagor bland andra. Jag har berättat dem för Benjamin som barn och genom att han har en retardation så är det en trygghet att jag fortsätter med sagorna. Nu har han utvecklat ett eget sätt att återberätta som vävs in i våra sagor.

  Den här boken är en undersökning av vilka väsen som det har berättats om i Sverige. Jag har tagit del av det som Doreen Virtue lärt ut i realmreader och framför allt fairylogistkursen och har nu sju licenser inom området. Det jag saknade var kopplingen till svenska väsen då Doreen mest skriver om Irländska väsen. Numera så har jag även licenserat för andra som Colette Reid, Kyle Gray, Radleigh Valentine, Denise Linn Robert Reeves, Sharon Anne Klingler och Sandra Anne Taylor,Samtliga illustrationer har jag gjort efter läst källorna i boken.Ett fotografi är från en älvskålsten från Brännkyrkas hembygdsförenings gård.
  Kopieringsskyddat © av Pia Lebsund och får inte kopieras. 2019 www.piaalife.se
  ISBNR 978-91-985215-5-9
  • Väsen passar session med Past life regression och eller readings som jag är licenserad i och har referenser .
    
  •  
    Det jag saknade var kopplingen till svenska väsen då Doreen mest skriver om Irländska väsen. Numera så har jag även licenserat för andra som Colette Reid, Kyle Gray, Radleigh Valentine, Denise Linn Robert Reeves, Sharon Anne Klingler och Sandra Anne Taylor,Samtliga illustrationer har jag gjort efter läst källorna i boken.Ett fotografi är från en älvskålsten från Brännkyrkas hembygdsförenings gård.
   Kopieringsskyddat © av Pia Lebsund och får inte kopieras. 2019 www.piaalife.se