29. jun, 2021

Vilka tjänster erbjuder jag dig?

Vilka tjänster erbjuder jag dig?
DÄRFÖR SKA DU VÄLJA MITT FÖRETAG/MIN TJÄNST:
 
1.Jag lär dig att använda mina verktyg i komplementär terapi i din vardag för att må bättre om du är andra, tredje generationare till överlevande från koncentrationsläger eller har annat medberoende och/ eller hjälpa ditt barn att må bättre som har autism.(Why me? A stolen childhood, Varför händer det mig? En stulen barndom.
 
2.Jag lär dig tre hörnstenar från min metod och ger dig övningar du kan använda till ditt barn med autism som ger resultat.Du kommer också må bättre när du ser resultatet. med min egen metod som är CTAA certifierad. Min son och jag har gjort sagoböcker där han berättar från sin autism och nivå sagor som berikar dig och ditt barn.Han gör det då han inte lärde sig att läsa eller skriva i skolan. Dessa kan du jobba vidare för att beskriva känslor i vardagen. Learning more skills in autism för professionella, föräldrar samt nybörjare.
 
3.Jag jämför Doréen Virtues kurser om olika Väsen med svenska folkloristiska beskrivningar av väsen.Det hjälper dig att få en översikt över Väsen med olika förklaringar och källor.