Blogg

22. feb, 2021
22. feb, 2021
https://www.adlibris.com/se/sok?pn=2&ps=12&filter=author%3apia+lebsund  Länken till mina böcker på Adlibris. Jag har valt ut två av mina vuxenböcker som ni kan köpa till rabatterat pris och skicka kvitton till mig så kan ni vara med i mina triber. Ni behöver ha en positiv syn på ämnet för att det ska fungera. Självklart finns andra böcker ni också kan beställa  som kommer från andra förlag. Senare kommer kampanj på barnböcker.Håll ut.
Det finns också grupp(er) tribe(r) att gå med om du gillar boken /böckerna. Väsen är en jämförelse mellan det Doréen Virtue beskriver mot svenska väsen .Jag har inte tagit med alla nordiska väsen då jag inte vill grotta ner mig det mörka. Bara det som är adekvat och med folktro. Massor av källor. Jag kollar också med hebreiska bibeltexter och har sett vissa liknelser. Sedan egna jämförelser. Jag har illustrerat allt inklusive bokomslaget. Om du är nyfiken på riktigt gamla sagor. Kolla i mina källor så hittar du något från Dalarna. T o m finns juden beskriven. Inte på ett positivt sätt.
- Varför händer det mig? En stulen barndom är skriven med grekisk berättarstil där jai ingressen skriver om mitt medberoende till mina föräldrars koncentrationslägersupplevelser och det jag fick utstå därefter går jag in med mina föräldrars smärtupplevelse och har Inanna i nedstigningen. Korta berättelser om deras upplevelser från deras barndom i Munkacs och senare koncentrationsläger. Mamma när hon kom till Sverige och därefter. Sedan mina upplevelser i den svenska skolan och annat med mörka förtecken. Jag har också hittat en folklivsforkare Neander-Nilsson som studerat judarna i Munkacs. Skrämmande läsning i en uppsats från Lunds universitet som jag har som källa. Jag skriver en fiktiv biografi som en lättare novell. Tunn bok men mycket innehåll. Jag använder pen name Perl Lebovits av flera skäl.
 • Du kan skriva recension på Adlibris efter du läst boken. Tacksam för svenska recensioner då det varit svårt att få på internationella sidor.Får jag din email är det också lättare att nå dig på kampanjer.
   
 •  
  Vill du komma med i triben i gruppen Väsen och gillar det du läst så kan du skicka kvittot till info@piaalife.se.Internationella medlemmar så jag skriver ofta på engelska där. Detsamma gäller Varför händer det mig? En stulen barndom och kommer till Perllebovits tribe. Syftet är att gå vidare om gruppen vill ha webinars eller kurser av mig längre fram i Perl Lebovits tribe även rådgivning/terapi i grupp eller t om privat. Den triben är för oss som är andra generationare i första hand att bearbeta våra upplevelser. Men du ka också stötta oss.
  Tack 
  Katarina Warman
  Santbhahwandas Bhagwandas
  . Nu är det 25 % på vuxenböckerna.Ber om ursäkt att det inte fanns redan 20:e beror på mycket annan rea på Adlibris. imorgon hoppas jag barnböckerna blir rea på Adlibris som planerat. Observera det är e-böcker som laddas ned.
 
   
 •  
21. feb, 2021

Benjamin skypar med mig och berättar sina verioner av sagor. Jag har läst sagor för honom sedan han varit liten. Han har inte lärt sig läsa eller skriva i skolan och har autism.Men, vi har haft 25 konsutställningar tillsammans. Nu finns nio av våra böcker ute som både e-böcker och tryckta böcker. Barnboksrean är på e-böckerna som startar den 23:e februari och vänder sig till dig i första hand som har autism.Men passar även andra.Jag hoppas att få de svenska böckerna ckså på Amazon.se.De har två av mina andra böcker då de är relativt nyöppnade.Annars kan du ta in de tryckta böckerna via Amazon.UK eller prata med Alibris att ta in tryckta böcker.

18. feb, 2021
 • https://www.amazon.com/s?k=BJ%C3%96RNBR%C3%96DER%2CPIA+LEBSUND&ref=nb_sb_noss 
 • Glad Alla hjärtan för dig som har autism. Pia och Benjamin bjuder på en bok nu för mindre än en tia. Benji är 36 år och har autism och har berättat sin egen version av Björnbröder .Vi båda har illustrerat. jag har skrivit boken då Benji inte kan skriva. Gå till länken på amazon. com och ladda ned Kindle appen gratis och ner boken efter du köpt den till din dator, smartphone eller I-pad. vi har haft en fin helg så du kan nu få en läsupplevelse utöver det vanliga.
  Kindle Price: $2.99

  Save $8.11 (73%)

  Kindle Countdown Deal
  Price goes up to $3.99 in 
 •  
  Det här är åttonde sagan som Benjamin och jag gör. Det här är Benjamins variant av Björnbröder. Benjamin och jag har haft tjugofem konstutställningar och nu skypar vi sagor som vi också gjort. Han använder dessa uttryck i sitt dagliga skapande och har fortsatt ha utställningar i Uppsala med bild, keramik och andra uttryckssätt. Det senaste var på café 84.pågrund av pandemin visas den inte offentligt men kolla länken. Benjis fåglar och frukter Studio 34 som var inställd pga av Coronan,men hoppas kan visas snart. Copyrighted by Benjamin Lebsund. All rights reserved.
  Kopieringsskyddet © av Pia och Benjamin Lebsund och får inte kopieras. 2017, 2020, andra upplagan.
   
 •  
  YOUTUBE.COM
  20201107 120600

https://www.amazon.com/s?k=BJ%C3%96RNBR%C3%96DER%2CPIA+LEBSUND&ref=nb_sb_noss Sportlov börjar på dessa orter. Gå in på länken den 14:e februari kolla svensk tid ca kl 16. Köp e-boken för mindre än en tia.Kampanj hela veckan.Ni andra får också köpa!!!Ladda Kindle appen gratis och ladda ned din e-bok på din ipad,iphone, smartphone,dator eller kindle.Benjamin har autism och har berättat sagoböcker och vi båda illustrerar.

https://www.youtube.com/watch?v=nChWB1OBG1s