Blogg

26. mar, 2020

https://www.amazon.com/s?k=v%C3%A4sen.pia+lebsund&crid=1TBFRPO0V2CKF&sprefix=v%C3%A4sen%2Caps%2C244&ref=nb_sb_ss_i_1_5JAG HAR GJORT OM DEN SVENSKA VERSIONEN .NU UPPLAGA 3 DÅ JAG HAR SUBTITEL PÅ DEN ENGELSKA SÅ HAR JAG DET PÅ DEN SVENSKA VERSIONEN OCKSÅ OCH PASSADE PÅ ATT ÄNDRA SÅ BILDER KOM MER SNYGGT I ORDNIG OCH ANNAN FORMATTERING.HÅLL TILLGODO.UTE INOM 72 TIMMAR.PNG TUMBNAIL MEN NI FATTAR...

26. mar, 2020

Jag håller med författarna från Mitt i Söderort Liljeholmen 24 mars.Johanna Schreiber och Lisa Förare Winbladh tipsar vad du kan göra för samhället i coronakrisen för kulturarbetare.Så köp hem e-böcker eller om du har väldigt ont om pengar låna hem e-böcker från bibliotek. Hyr hem film.

Man tänker på att bakom varje bok så sitter vi författare och ägnar timmar åt att skriva och nå ut med kunskap.

"Jag illustrerar också så jag bidrar med både ord och bild." Jag har nu 36 böcker på Amazon.com både på svenska och engelska. Dessutom finns jag hos Adlibris, Bokus,CD on.Add books och på ca 50 bibliotek och skolbibiliotek i Sverige och tom på Åland. Visa att du uppskattar min gärning. Det går inte att leva på luft för mig heller. På gång är papperböckerna på svenska Väsen och Natural Beings på engelska som krävt mycket extra jobb.

"Det har desssutom kostat mig extra pengar att översätta boken till engleska. Det har det också gjort med den tunga boken Varför händer det mig? En stulen barndom när jag översatte den till Why me a stolen childhood."

Jag är föregångare till Module 1,2,3 och har tre internationella kurser Learning more skills in autism på tre nivåer. Professionell, föräldranivå och för nybörjare. Jag har påbörjat forskning på Lärarhögskolan och är internationellt licenserad inom flera komplementära behandlingsmetoder så därför är mina kurser licenserade internationellt av CTAA. Jag licenserar också ut mina kurser till dig som uppfyller mina kriterier och svarar på frågor genom Piaalife Academy.

  
 
 •  
  Pia Lebsund Min son Benjamin som är 35 år berättar sagor för mig när vi skypar och vi båda illustrerar. Vi har gjort åtta sagor. Jag har precis omarbetat Snövit och Askungen som jag har i mitt eget förlag och den släpptes från Vulkan nyligen. Den finns också ute nu som andra bilaga på Amazon.com men är också släppt hos Elib så jag hoppas Adlibris, Bokus m fl tar in boken. Papperboken är på väg till Amazon Tyskland för en första provkopia.Det tar längre nu under Corona tider att få det tillbaka så jag får vänta ett tag nu.

  Benjamin har autism och har inte fått lära sig läsa eller skriva i skolan och jag har skrivit om detta tidigare. Vi fick kämpa med att hitta ett kommunikationssätt i hans måleri och keramik. Det finns beskrivet i Benjamins konst-såhär gick det till att skapa.

  Benjamin och jag har haft 25 konstutställningar där vi pratat om b l a autism, Agenda 22 och mänskliga rättigheter. Detta har vi gjort utan sponsring. Det kostar att ställa ut och tillverka konst.

  Jag blev sparkad från mitt fasta jobb på skolförvaltningen år 1996 för att jag ville värna om barn och ungdomars rättigheter till ett bättre liv och fritidsaktiviteter. Sedan dess har jag harvat med free lance jobb av olika slag. Jag är ensamstående mamma och är andra generationare till överlevande från koncentrationsläger.

  Det är många som njutit av våra konstutställningar och andra framträdanden och det är vi glada för.Men vi skulle också uppskatta att ni visar detta genom att köpa mer av våra tjänster, böcker,kontverk,coachning m m. Ha det bra.Kram Pia och Benjamin Lebsund.
25. mar, 2020

The English version on the way.Here is the e-book cover Nature spirits and elementals. But it is quite much to fix in editing as the translator was very quick and missed things.Also formatting the paper book in both Swedish and English right now. Formatting the Swedish book after the second raw copy..Copyrighted by Pia Lebsund. All text is mine, illustrations, book covers. I had help with the English translation but I had to refix it anyway because it is vey hard with the english words about elementals if you dont know the story behind them.All rights reserved.

24. mar, 2020

För mycket intresserade fans så kommer jag prova med ett webinar på 40 minuter kl 19 svensk tid om mina nya böcker Snövit och Askungen, 2:a upplagan och Väsen,2:a upplagan samt nya översättningen till engelska. Jag tror det är maximalt 50 platser som finns.Så för dig som är super intresserad finns möjligheten att haka på.Jag ska föröka spela in webinar så det går att lyssna på repris. Hi for you very interersted in my new books Snövit och Askungen,my second printing and Väsen, secon printing and also about the English translation fom Väsen can enjoy me on Scoop at 7 pm GMT+1 ,Stockholm time about 2 pm Iny, Canada please check this up to be sure. I will talk in both Swedish and English.Maximum 50 this time and I will try to make a replay. This is the first time I make this so please be patient.
Pia Lebsund is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: A webinar about my coming books both in Swedish and in English. Väsen, Snövit och Askungen
Time: Mar 24, 2020 07:00 PM Stockholm

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/445495406

Meeting ID: 445 495 406

23. mar, 2020

Såhär blev det pappers bokomslaget och nu skickas Snövit och Askungen upplaga nr 2 för en första provkopia till Amazon Tyskland och snart kommer 2:a råkopian på Väsen från Tyskland som jag snart ska hämta. Den engelska versionen av Väsen är på gång men måste korrigeras.Kopieringsskyddat av Pia och Benjamin Lebsund.Alla rättigheter är skyddadade.Obs png fil här,men ni fattar på ett ungefär.