Blogg

16. nov, 2020

Micke och Molly

 ISBN 978-91-89207-05-9

 

© 2016,2020 Författare Pia Lebsund

Sagoberättare Benjamin Lebsund

 

Illustration: Pia Lebsund och Benjamin Lebsund,

 

Kopieringsskyddet ©

Benjamin har börjat med egna versioner av de sagor jag berättat för honom som barn. Det kommer fram när vi skypar. Vi båda illustrerar och han berättar det som jag skriver ned.

Han har autism. Sedan skapar han på den dagliga verksamheten figurerna i keramik och målar tavlor. Det har inte kommit av sig självt. Jag har haft över tjugofem konstutställningar med Benjamin och profilerat Lindeparken i Stockholm samt Ottelinsskolan i Uppsala med estetisk verksamhet för barn med autism. Jag har också egna kurser med autism internationellt.

 

Det här är Benjamins variant av Micke och Molle och är vår sjätte saga.. Benjamin och jag skypar om sagor som vi också gjort. Han använder dessa uttryck i sitt dagliga skapande och har fortsatt ha utställningar i Uppsala med bild, keramik och andra uttryckssätt. Det senaste var på café 84. På grund av pandemin visas den inte offentligt men kolla länken. Benjis fåglar och frukter Studio 34 som var inställd på grund av Corona, men hoppas kan visas snart. Copyrighted by Benjamin Lebsund.

All rights reserved. www.piaalife.se.

13. nov, 2020

I am so proud of myself I made this to print a proof copy today even if I was ill.So Proof copy on the way to Amazon.Uk. Hurray. Little different cover this one. Have a nice weekend.

13. nov, 2020

Tjuren Ferdinand som tryckt bok finns på Amazon och jag har precis beställt några ex för eget bruk. Går att beställa och jag rekommendera ta den från Amazon. Kan ta litet tid innan alla länkar är inmatade.UK lägre frakt eller försök få din bokhandel ta in in den på nätet finns Adlibris,Bokus att fråga de har flera av mina böcker.https://www.amazon.com/s?k=tjuren+ferdinand%2C+pia+lebsund&ref=nb_sb_noss

10. nov, 2020

 https://youtu.be/nChWB1OBG1s
Såja nu är både Björnbröder
https://www.amazon.com/s... och Djungelboken https://www.amazon.com/s?k=Djungelboken%2Cpia%20lebsund... ute live och jag har själv beställt några för eget bruk.*Du kan beställa den tryckta versionen direkt nu på Amazon och jag själv tar hem dem från Amazon.Uk. Du kan ockå be Adlibris eller Bokus ta in boken så kan du köpa från dom. Men jag vet inte vad den då kostar. Jag betalar frakt för 10 böcker nu ca 6£ från UK. för en bok car 45 kr har jag betalt.Kolla med dom.Se om det är möjligt att få in dom till distributörer om det är för besvärligt. böckerna med det billigare alternativet kommer inom 14 dagar. Se länkar vad böckerna kostar. Kurserna ändras dagligen Djungelboken 9.95 USD och Björnbröder 11.10 USD på amazon.com.Du kan alltså beställa från amazon.com och frakta hem den frånAmazon.UK. Jag har ingen lagerhållning. Se det som Print on Demand. De trycker efter beställning.Tjuren Ferdinand som provkopia snart och sedan jobbar jag på the playful monsters.

9. nov, 2020

Changed the cover today.I think it is better.Copyrighted by Pia and Benjamin Lebsund. All rights reserved.The monsters are Benjamins illustrations.I have the background with the photo I took on the lotuses.This book illustrations are a bit different photos and illustrations from me and Benjamins illustations as well.